Onze werkwijze

Ons doel is het realiseren van een zonnestroominstallatie waar u blij van wordt. Dit betekent dat wij graag samen met u mee en vooruit denken. Wij leveren uitsluitend maatwerk, waarbij kwaliteit voorop staat. Dit betekent dat wij niet de laagst mogelijke prijs bieden, omdat wij van mening zijn dat dat ten koste gaat van de veiligheid van de installatie en de kwaliteit van het vakmanschap.

Stap 1: u wilt graag zonnepanelen

U neemt contact op met Bolwerken en geeft uw wensen voor het plaatsen van zonnepanelen aan.

Stap 2: schouw

We plannen een vrijblijvende afspraak in voor het bekijken van de situatie en het bespreken van uw wensen (schouw). We adviseren u over de zonnestroominstallatie en eventuele andere mogelijkheden.

Stap 3: voorstel

We doen u een voorstel voor het plaatsen van een zonnestroominstallatie en geven een schatting van de realisatietermijn.

Stap 4: bestelling installatie

Nadat u akkoord heeft gegeven en de eerste aanbetaling (25 %) heeft gedaan, plaatsen we de bestelling bij de leverancier. Wij horen dan de verwachte leverdatum en stemmen de planning van de installatiewerkzaamheden met u af.

Stap 5: produceren maar!

Wanner de installatie gerealiseerd is, krijgt u uitleg over de installatie, instructie over vervolgstappen en toegang tot het monitoringportaal.